Imbir w czekoladzie i kakao 100g.
Imbir w czekoladzie zaskakuje każdego, kto spróbuje tego przysmaku z Doti.
Kandyzowanie imbiru przełamuje ostry smak przyprawy, nadając mu łagodności. Po drażerowaniu w czekoladzie uzyskujemy niezwykle egzotyczne połączenie smaków słodkiego z pikantnym.
.
- Kandyzowane kawałki korzenia imbiru
- Unikatowa receptura Manufaktury Doti
- Wyśmienita czekolada deserowa bez oleju palmowego
- Ręczna produkcja
- Wartościowy wybór
- Źródło błonnika pokarmowego
- Odpowiednie dla wegetarian
SKŁADNIKI / WARTOŚCI ODŻYWCZE / INFORMACJA O ALERGENACH
Imbir w czekoladzie z kakao
Składniki: kandyzowany imbir 54% (imbir, cukier), czekolada deserowa 45% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina), kakao.
Czekolada: masa kakaowa minimum 43%.
Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz mleko.
Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 1752 kJ (417 kcal), tłuszcz 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,1 g, węglowodany 69 g w tym cukry 65 g, błonnik 4,1 g, białko 2,2 g, sól 0,03 g.
Produkt odpowiedni dla wegetarian.