Imbir w czekoladzie i kakao 100g.

15,00 zł
Brutto

Imbir w czekoladzie zaskakuje każdego, kto spróbuje tego przysmaku z Doti.

Kandyzowanie imbiru przełamuje ostry smak przyprawy, nadając mu łagodności. Po drażerowaniu w czekoladzie uzyskujemy niezwykle egzotyczne połączenie smaków słodkiego z pikantnym.

  • Kandyzowane kawałki korzenia imbiru 
  • Unikatowa receptura Manufaktury Doti  
  • Wyśmienita czekolada deserowa bez oleju palmowego
  • Ręczna produkcja 
  • Wartościowy wybór
  • Źródło błonnika pokarmowego
  • Odpowiednie dla wegetarian
Ilość

SKŁADNIKI / WARTOŚCI ODŻYWCZE / INFORMACJA O ALERGENACH

Imbir  w czekoladzie z kakao

Składniki: kandyzowany imbir 54% (imbir, cukier), czekolada deserowa 45% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator: lecytyna sojowa, aromat: wanilina), kakao.

Czekolada: masa kakaowa minimum 43%. 

Może zawierać orzeszki ziemne, inne orzechy oraz mleko.

Wartość odżywcza w 100 g: wartość energetyczna 1752 kJ (417 kcal), tłuszcz 14 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone 8,1 g, węglowodany 69 g w tym cukry 65 g, błonnik 4,1 g, białko 2,2 g, sól 0,03 g.

Produkt odpowiedni dla wegetarian. 

7 Przedmioty

Specyficzne kody

Imbir w czekoladzie i kakao...

15,00 zł